Kimova novogodišnja čestitka – stiže novo oružje

Izvor: 011vodič.com, 01.Jan.2020, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kimova novogodišnja čestitka – stiže novo oružje

Predsednik Severne Koreje Kim Džong Un obećao je da će njegova zemlja nastaviti da radi na izradi novog strateškog naoružanja i najavio da će uskoro predstaviti novo oružje, javlja Ronhap, pozivajući se na referat severokorejanskog lidera na plenumu Radničke partije.
„Severna Koreja će nastaviti da radi na strateškom naoružanju koje je potrebno za zaštitu zemlje. Ona će to raditi sve dok ne prestane neprijateljska politika SAD protiv Severne Koreje i na Korejskom >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << poluostrvu ne zavlada stabilan mir“, izjavio je Kim Džong Un.
On je obećao da će „uskoro pokazati novo strateško oružje koje poseduje Severna Koreja“.
Severnokorejski lider je tokom sedam sati obraćanja visokim članovima Radničke partije govorio o izgradnji države, razvoju ekonomije i oružanih snaga.
Ranije su mediji pisali da Severna Koreja planira da primeni oštru politiku prema SAD, koja uključuje, između ostalog, i odustajanje od pregovora o denuklearizaciji.
The post Kimova novogodišnja čestitka – stiže novo oružje appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NAPETI ODNOSI SAD I SEVERNE KOREJE, A TRAMP HVALI KIMA: Mislim da je on čovek od reči!

Izvor: Kurir, 01.Jan.2020

Severna Koreja je od prvog dana Nove godine obustavila moratorijum na testiranja nuklearnih i projektila dugog dometa, koji je bio na snazi tokom razgovora sa SAD, ali američki predsednik Donald Tramp ipak misli da je Kim Džong Un "čovek od reči".

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.