Kim Katral: Mislim da se nikada neće oprostiti od Samante

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jul.2023, 08:30

Kim Katral: Mislim da se nikada neće oprostiti od Samante

EPA/SEBASTIEN NOGIER
Kim Ketrol dala je novu nadu fanovima serije „Seks i grad” usred svog povratka liku Samante Džons u seriji „I baš tako”, prenosi N1.
U razgovoru za Todai, glumica Kim Ketrol (66) rekla je da se zbog povratka ulozi Samante Džons osećala kao da je ‘umočila prvi u prošlost, provela divno podne i onda popila odličan martini.’
Na pitanje da li bi želela da još više „umoči“ nožni prst, rekla je: „To je sve dokle ću ić“.
Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tada je dala tračak nade da ovo možda nije poslednje što vidimo u seriji I baš tako.
„Mislim da se nikada neće oprostiti od Samante“, rekla je.
„Ona je poput mnogih drugih likova koje sam igrao tokom godina. Postajem veoma emotivno vezan i zaštitnički nastrojen prema svojim likovima. Toliko mi je dala i toliko je cenim“, rekla je ona, prenosi Dejli mejl.
Kim Cattrall će se javiti kao Samantha u jednoj sceni. Prema izvorima, Kim je snimila svoju scenu 22. marta u Njujorku, a da nije videla niti razgovarala sa drugim zvezdama emisije, uključujući Šaru Džesiku Parker i Majkla Patrika Kinga.
U toj sceni, Samanta, koja se u seriji preselila u London, obaviće telefonski razgovor sa Keri Bredšo. U prvoj sezoni „I samo tako“ Keri se dopisivala sa Samantom, a u finalu su njih dvoje skovali plan da se vide kako bi se pomirili.


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.