Izvor: Press, 23.Okt.2018, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija: Sloba je spavao sa mojom drugaricom!

Pevač Sloba Radanović javno je prevario svoju sada već bivšu ženu Kristinu Kiju Kockar u rijalitiju "Zadruga" sa blogerkom Lunom Đogani, nakon čega je njegova tadašnja supruga ušla u rijaliti i pomrsila mu konce. U njihovim mnogobrojnim svađama koje su gledaoci Pinka mogli uživo da prate, oboje su koristili rečenicu "nemoj ja da progovorim" ostavljajući prostora za sumnju da nešto zastrašujuće kriju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
pak, za sve one kojima je odnos Kije i Slobe još uvek obavijen velom tajni, Kristina je rešila da napiše svoju autobiografiju i otkrije sve detalje iz privatnog života, a veliki deo knjige je posvećen  bivšem mužu . U knjizi "Moj potpis" Kockareva između ostalog  tvrdi da ju je Radanović prevario sa njenom drugaricom.
Majmunčino! Rebeka Mikija polila prljavom vodom!
- Neka on sam objasni bar "trideset odsto" o čemu se zapravo radi pre nego što bilo kome prebaci da je nekome drugom novac najbitniji i pre nego što počne da se hvali time kako se on ne prodaje. Uz to bi mogao da objasni i još jedan detalj: viđanje i spavanje sa mojom drugaricom. Divan je čovek, zar ne?

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.