Kežman dobio četvrto dete i tužbu za razvod

Izvor: Mondo, 14.Jun.2013, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kežman dobio četvrto dete i tužbu za razvod

Bivšem fudbaleru, nova izabranica Marija Perković je rodila sina, a istog dana njegova supruga Emilija je pokrenula brakorazvodnu parnicu, pišu domaći mediji.

Marija Perković je rodila četvrto dete bivšem fudbaleru, a njegova još uvek zakonita supruga Emilija poslala mu je papire za razvod braka, zahtevajući pola imovine, piše "Kurir".

Sa Emilijom sa kojom ima troje dece, Mateja je proveo petnaest godina. Iako su se prvo dogovorili da će imovinu podeliti van >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << suda, Emilija je ipak rešila da podnese zahtev za razvod braka.

Ranije se pisalo da je gospođa Kežman tražila sto miliona dinara, ali je ona to odmah demantovala i izjavila da će odluku o iznosu koji će njoj biti dodeljen prepustiti sudu.

(MONDO, foto MN Press)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.