Keri Bredšo: U Holivudu vlada neprijateljska atmosfera

Izvor: Press, 28.Feb.2014, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri Bredšo: U Holivudu vlada neprijateljska atmosfera

Nezaboravna Keri Bredšo iz serije "Seks i grad", koja je osvanula na naslovnici prestižnog časopisa, navela je da su danas "žene koje dominiraju kulturnom scenom prilično neprijateljski nastrojene jedna prema drugoj".

"Obraćaju se jezikom koji je zaista neprikladan i okrutan", rekla je Parker, podsetivši se sa nostalgijom na prijateljski odnos koji je vladao među junakinjama serije "Seks i grad".

U istom intrevjuu je izjavila da nikada sebe ne istražuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na Guglu.

"Ništa od toga ne čitam. Ne ''guglam'' samu sebe. Nemam za to stomak. Inače sam veoma znatiželjna osoba, ali ne i za mišljenje drugih o meni", napomenula je glumica.

"Ne razumem tu nasumičnu okrutnost. Ona nije dobra za nas. Ne znam kako bismo mogli da se vratimo u neko ''bolje doba''", kazala je ona.

Parker je otkrila i da čuva sve cipele koje je nosila u serijama i filmovima tokom karijere.

"Još uvek imam sve te cipele, sve sam ih arhivisala", navela je ona, dodajući da privatno jako malo kupuje.

"Imam mali orman, u kojem je pravi haos! Kada ga vide, moji prijatelji mi iznenađeno kažu da imaju više odeće od mene", dodala je Parker koju ćemo uskoro moći da vidimo u komediji "Mixtape".

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sara Dž. Parker: U Holivudu vlada neprijateljska atmosfera

Izvor: Prva.rs, 01.Mar.2014, 10:55

U intervjuu koji je dala modnom časopisu "Harpers Bazar", američka glumica Sara Džesika Parker požalila se na "neprijateljsku" atmosferu koja vlada u Holivudu. . . Nezaboravna Keri Bredšo iz serije "Seks i grad", koja je osvanula na naslovnici prestižnog časopisa, navela je da su danas "žene...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.