Kecmanović i Krunićeva uspešni u dublu

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kecmanović i Krunićeva uspešni u dublu

Srpski teniser Miomir Kecmanović i Norvežanin Kasper Rud plasirali su se u drugo kolo US opena u konkurenciji dublova. Kecmanović i Rud su u prvom kolu bili bolji od Argentinca Giljerma Durana i Indijca Leandera Paesa sa 7:5, 6:2 posle sat i 25 minuta igre.
Kvota u kladionici MaxBet da će na meču Novak Đoković – Denis Kudla da bude manje od 29.5 gemova je 1.85.
Srpsko-norveški par će u narednom kolu igrati protiv boljeg dubla iz meča Žil Simon/Adrijan >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Manarino – Raven Klasen/Majk Venus.
Uspešna u dublu bila je i Aleksandra Krunić koja je zajedno sa Šuko Aojamom pobedila Rebeku Peterson i Tamaru Zidanšek sa 6:2, 6:1. Srpska i japanska teniserka će u drugom kolu igrati protiv boljeg dubla iz meča Samanta Stosur/Šuai Žang – Danijel Rouz Kolins/Elen Peres.
US OPEN Federer ekspresno do osmine finala


The post Kecmanović i Krunićeva uspešni u dublu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.