Katarina Radivojević: Nemam dozvolu da pričam o Aninom sinu!

Izvor: S media, 28.Okt.2011, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Radivojević: Nemam dozvolu da pričam o Aninom sinu!

Da su Katarina Radivojević i Ana Stanić najbolje drugarice to znaju i vrapci na grani, ali odnedavno su se i okumile.

Njnih dve su najbolje drugarice i slobodno vreme veoma često provode zajedno. Katarina Radivojević i Ana Stanić su postale i kume. Za emisiju "Ekskluziv" Katarina je otkrila kako još uvek nije dobila dozvolu da priča o Aninom sinu Vuku.

- Nisam sigurna da sam dobila dozvolu da pričam o njemu ali.. Super je, kratko je rekla Katarina, kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << široki osmeh.

Na licu nije krila zadovoljstvo, a izgled joj je bio za svaku pohvalu.

- Negujem se i zdravo živim, što je najbitnije, zadovoljna sam iznutra, kaže Katarina ne negirajući da je za blistavi osmeh zaslužna i ljubav.

Ana je bila hrabra na porođaju!

Zone smuvala sina antikvara Miše Grofa!

Toplesom do slave i popularnosti (FOTO+16)

Ona se nedavno vratila iz Rusije gde je snimala seriju "Viktorija", ali je snimanje zbog veoma hladnih vremenskih uslova odloženo za proleće.

A na pitanje koja je njena sledeća destinacija, odgovorila je:

- Amerika.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Katarina Radivojević: Ne smem da pričam o Aninom sinu

Izvor: Svet plus, 28.Okt.2011

Poznato je da su glumica Katarina Radivojević i pevačica Ana Stanić najbolje prijateljice, ali su od nedavno postale i kume.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.