Karte za „Stonse“ u Budvi od 55 do 500 evra

Izvor: Blic, 05.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte za „Stonse“ u Budvi od 55 do 500 evra

Prodaja ulaznica za koncert „Rolingstonsa" u Budvi, koji će se održati 9. jula na plaži Jaz, počinje u sredu, 9. maja, a karte koštaju 55, 100 (mesta ispred bine) i 500 evra (VIP loža, obezbeđen parking).

Kako je najavljeno na jučerašnjoj konferenciji za novinare koja je održana u Budvi, „Stonsi", koji u Crnu Goru stižu 8. jula, biće smešteni u luksuznim apartmanima (koji još nisu završeni) hotela „Splendid" u Bečićima. Po rečima Rake Marića, vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << producentske kuće „Mjuzik star prodakšn" koja organizuje nastupe slavnih rokera u Budvi i Beogradu (14. jula), kao predgrupe će nastupiti bendovi „Tajm" i „Regina", a zanimljivo je da pre i tokom koncerta plaži Jaz neće moći da se priđe morskim putem. Takođe, za Džegera i ekipu su rezervisana četiri „mercedesa", a članovi slavnog benda su tražili da u bekstejdžu budu postavljena dva stola za bilijar.

Za koncert u Budvi štampano je 73.000 ulaznica, a Marić je rekao da nije sigurno da li će „Stonsi" ostati u Budvi do nastupa u Beogradu ili će odlučiti da to vreme provedu na nekom drugom mestu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.