Kao od majke rođen na TV-u! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Apr.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao "od majke rođen" na TV-u! (VIDEO)

A, mislili su da su sve videli...

U britanskoj verziji šoua "Ja imam talenat", jedan čovek je uspeo da iznenadi Sajmona Kauela i ostatak sudija koji su do sada verovatno mislili da su "videli sve".

Na pozornicu je izašao dotični gospodin Jukusa i odmah nakon kratkog predstavljanja strgnuo odelo sa sebe. Dok ga je pratila muzika, on lagano skidao sve sa sebe - do kraja.

Poenta njegovog performansa je da određene delove tele prekrije tkaninama, a preko stavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predmete da bi potom brzo povukao tkaninu bez da sruši ili pomeri bilo šta što je stavio na nju.

Poljubio je Kejti Peri i... nije mu se dopalo

I dok je njegova veština impresivna, možda je bilo malo previše kada je na kraju nastupa ostao da leži go na bini sa samo šoljicama za kafu koje su prekrivale njegove intimne delove...



Izvor: YouTube/Britain's Got Talent

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.