Kao dadilja, a zapravo cica za trojke!

Izvor: Mondo, 13.Avg.2017, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao dadilja, a zapravo cica za "trojke"!

Šokantno priznanje žene koja je sedam godina radila kod pevačice i njenog muža.

Lorejn Džajls (26), nemačka manekenka koju su Melani Braun i Stiven Belafonte zaposlili da im navodno čuva decu, iznela je šokantne detalje njihovog odnosa.

Braunova i Belafonte su deset godina bili u braku i trenutno prolaze kroz "gadan" razvod, a pevačica je optužila dadilju da je zatrudnela sa njenim suprugom i zatim abortirala.

Džajlsova je presavila tabak i tužila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pevačicu zbog povrede ugleda i časti, ali je pred sudom morala da da izjavu kojom je razotkrila sve detalje njihovog bizarnog odnosa.

U izjavi na 128 strana, Džajlsova navodi da je, tokom sedmogodišnjeg angažmana u njihovom domu, imala seksualne odnose sa oboje zavađenih supružnika, "ali najviše sa Mel".

"Sa njom sam imala seksualne odnose nebrojeno puta, nekada i više puta nedeljno. Sa njim sam ređe, i to uvek uz njen pristanak ili prisustvo. Stiven je snimao svaki seksualni odnos, i strah me je da će, u znak odmazde, te snimke objaviti," izjavila je "dadilja".

"Ja ne posedujem nikakve snimke naših avantura, svi su u njihovom posedu, i ukoliko budu bili objavljeni, naneće nepopravljivu štetu meni i mojoj porodici.

Lorejn je otkrila i da je upoznala Melani u kafiću kada je imala samo 18 godina, zatim se vratila u Nemačku na studije, ali je ubrzo dobila poziv da dođe da živi kod nje i stara se o njenim ćerkama.

"Pomogla mi je da dobijem američku radnu vizu tako što je navela da sam joj neophodna kao 24-časovna dadilja, a zapravo me je maltene dovela kao seksualnog roba," navela je Džajlsova.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.