Kameron Dijaz: Ponosna sam jer se Gvinet odlučila na razvod!

Izvor: Press, 28.Mar.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kameron Dijaz: Ponosna sam jer se Gvinet odlučila na razvod!

Glumice su godinama veoma bliske drugarice, a Kameron nije zaboravila da u ovim teškim vremenima pruži punu podršku i potporu Gvinet.
- Ono što je Gvinet napisala na svom blogu je prelepo. Smatram da je to bilo izuzetno hrabro od njih, posebno što su to objavili na krajnje neobičan način. Prelepo. Veoma sam ponosna na njih - istakla je Kamern u jednoj emisiji.
Podsetimo, Gvinet i Kris važili su za jedan od najstabilnijih brakova u holivudskom šou-biznisu, ali su nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 10 godina rešili da na zajednički život stave tačku. Do razvoda je došlo, kako je par objasnio, zbog nepomirljivih razlika u karakterima, a jedna od zanimljivih spekulacija jeste da je u stvari Kris bio previše "neiskusan" za Gvinet.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.