Kakva Zadruga, snima film u Americi! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Sep.2018, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva Zadruga, snima film u Americi! (VIDEO)

Manekenka Dejana Živković otkrila dva dobra razloga da se ne priključi ekipi u domaćem rijalitiju

Manekenka Dejana Živković nedavno je završila na svim naslovnicama zbog basnoslovnog honorara koji joj je ponuđen da uđe u Pinkov rijaliti Zadruga.

Dejana je gostujući u emisiji Ognjena Amidžića otkrila da "neće moći da uđe u Zadrugu, jer joj treba publicitet u Americi".

"Poslednjih godinu dana sam u Americi, fino sam se adaptirala i imam dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << super projekta zbog kojih sam morala da odustanem od Zadruge", rekla je manekenka i dodala:

"Učestvovaću u američkom rijalitiju, a i dobila sam ulogu u jednom filmu, tako da mi publicitet treba u Americi i zbog toga ne mogu da se prebacim ovde".

Dejana je u Los Anđelesu snimila i spot - rumunski bend Morandi je angažovao lepu srpsku manekenku za svoj spot:



Izvor: YouTube/MorandiVEVO

Podsetite se priloga s Dejanom za MONDO TV:



Izvor: MONDO



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kakva Zadruga, snima film u Americi (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 26.Sep.2018, 08:38

Manekenka Dejana Živković otkrila dva dobra razloga da se ne priključi ekipi u domaćem rijalitiju...Manekenka Dejana Živković nedavno je završila na svim naslovnicama zbog basnoslovnog honorara koji joj je ponuđen da uđe u Pinkov rijaliti Zadruga...Dejana je gostujući u emisiji Ognjena Amidžića...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.