Kako studentkinje iz unutrašnjosti prežive u Beogradu?

Izvor: Mondo, 17.Feb.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako studentkinje iz unutrašnjosti prežive u Beogradu?

Otkriće nam Radoš Bajić!

Proslavljeni glumac i scenarista priprema novu seriju, koju će verovatno emitovati Televizija Pink.

U pitanju je serija "Preživeti Beograd", po scenariju Đorđa Milosavljevića, dok će režija biti poverena Đorđu Stanimiroviću.

Milosavljević je proteklih meseci dobijao brojne pohvale za scenario "Korena", serije koja je oduševila i publiku i kritiku.

"Snimanje počinje u junu, naša produkcija 'Kontrast' izrasla >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je u ozbiljnu producentsku kuću koja na programskim, medijskim i ekonomskim principima odlično sarađuje sa mojom matičnom kućom, RTS-om, ali i Pinkom koji je najjača komercijalna televizija u ragionu. Trudimo se da kvalitet programa bude osnovni sinonim naše prepoznatljivosti," rekao je Bajić za "Kurir".

Ranije je najavljeno da će serija "Preživeti Beograd" biti "radosna serija o spoznaji Beograda kao mestu koje je dom svima".

U središtu priče su dve studentkinje iz unutrašnjosti, koje dolaze u prestonicu da studiraju. Serija će imati 20 epizoda, a još uvek nije poznato ko će tumačiti glavne uloge.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.