Kako da nosite bisere a da ne izgledate staromodno

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Okt.2023, 04:35

Kako da nosite bisere a da ne izgledate staromodno

Ako volite bisere, a ne želite da izgledate staromodno, ne očajavajte. Otkrivamo kako da nosite bisere i budete moderni, i u centru pažnje.
Biseri su dugo bili sastavni deo imidža Džeki Kenedi, Elizabet Tejlor i Grejs Keli. Ikone stila često su nosile bisere i inspirisale žene širom sveta da usvoje ovu naviku. Tokom proteklih nekoliko sezona, svedoci smo povratka bisera na velika vrata. I to više nije nakit rezervisan za dvorove i aristokrate. Sada dizajneri dodaju bisere ne samo klasičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << odeći, već ultra modernim kreacijama. A kako vi možete da nosite bisere i izgledate moderno?
Kako da nosite bisere i budete u trendu Ogrlice različitih dužina Uzmite biserne ogrlice različite dužine i kreirajte stajling koji je sve samo ne dosadan i staromodan. Ova opcija je pogodna kako za opušteni izgled u stilu grandža, tako i za jednostavne odevne kombinacije, kao što su jednostavna majca i farmerke.
Ogromne biserne minđuše Ove godine u modi su biserne viseće minđuše. Ako želite da budete  moderni, nabavite minđuše s ogromnim biserima. Što veći, to bolje.
Niska bisera kao narukvica Omotajte niz bisera oko ruke da biste formirali narukvicu. Možete uzeti nekoliko različitih veličina, a još je bolje ako su biseri različitih nijansi. Možete dodati i druge narukvice svom bisernom nakitu. Neka na vašem zglobu bude nešto od tirkizne boje – takav kontrast će naglasiti lepotu i sjaj oba nakita.
Biseri umesto kaiša Dugačak niz bisera može biti divan kaiš kada je uparen sa elegantnom haljinom ili bluzom. Pričvrstite jednu ili dve niti u struku tako da budu labave, bez stezanja.
Biserni ukrasi za kosu Još jedan interesantan i trendi način da nosite bisere jeste kao ukras za kosu. To može biti raif ili šnala s biserima ili zanimljiva niska koju možete pričvrstiti šnalama. U prodaji se može naći različiti, vrlo moderan, biserni nakit za kosu. Naroočito dobro ide na crnoj, zalizanoj kosi.
Biserne nanogice Još jedan način da nosite bisere a da ne izgledate staromodno, jesu biserne nanogice. Izgledaju seksi i ultra moderno.
Koji nakit je u trendu ove jeseni
Sergey Dolgikh/gettyimages.com


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.