Kako da nosite belu košulju na 3 seksi načina

Izvor: Press, 26.Okt.2016, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da nosite belu košulju na 3 seksi načina

Postoji mnogo načina da nosite košulju ove sezone, a ključne reči novog trenda su moderno i seksi.
Foto:zenskikutak.rs
Belu košulju sigurno imate u ormaru. Zapravo, ona je večni i bezvremeni odevni komad, koji bi svaka žena trebala da ima u ormaru, a može se kombinovati na doslovno sve - od farmerica do uskih ili širokih elegantnih suknji.
Tako belu košulju možete nositi kao deo uniforme >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za posao, ali i vikendom, za npr. kafu s prijateljicama.
No, možda niste znali kako ovaj komad može biti itekako seksi, koji možete nositi i tokom večernjih izlazaka. Donosimo vam 3 načina kako....
1. Duboki dekolte Raskopčajte nekoliko dugmiča od vrha i iskombinujte košulju uz usku suknju do kolena, kratku kožnu ili skini farmerice te štikle ili čizme na visoku petu. Kaiš pričvršćen u struku takođe će odlično izgledati na ovu kombinaciju.

2. Na jedno rame Ostavite prvih nekoliko dugmića otvoreno, i košulju sa jednog ramena svucite ka dole, po izboru. Košulju uvucite u donji deo kombinacije, kako bi izgledala još glamuroznije. Ponovno, to mogu biti pantalone ili suknja, a posebno će dobro izgledati da bude kompletno bela kombinacija.

3. Izrezani topić Za one nešto hrabrije, imamo sledeće rešenje, koje možda izgleda komplikovano, ali je zapravo vrlo jednostavno. Obucite košulju na samo jedno rame, tako da ostavite prva tri dugmića otvorena. Drugi rukav omotajte oko struka te ga učvrstite čvorom na kraju.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.