Kako bi slavne istorijske ličnosti izgledale danas

Izvor: 011vodič.com, 27.Jan.2020, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako bi slavne istorijske ličnosti izgledale danas

Beka Saladin je grafički dizajner. Od malena je opsednuta istorijom i arhelologijom. Beka prošlost opisuje kao film prepun događaja, i da bi želela da je prisustvovala mnogima od njih. Evo kako bi istorijske ličnosti izgledale danas po njenoj zamisli.


Naravno, pita se kako istorijske ličnosti izgledale u današnjem vremenu pa je i sa publikom odlučila da to podeli. Zanimljive ilustracije deli putem Instagrama od februara 2019. godine.
Na njenom spisku istorijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ličnosti koje je zamislila u moderno doba, našli su se Aleksandar Veliki, Cezar, kraljica Nefertiti, kao i Džejn Ostin, Abraham Linkoln, Marija Antoaneta i mnogi drugi. Beka voli i zvezde Holivuda iz 40-ih i 50-ih godina prošlog veka.
Pogledajte:
Abraham Linkoln

Elizabeta od Austrije

Grejs Keli

Mona Liza

Bendžamin Frenklin

Nefertiti

Elizabet Tejlor

Gaj Julije Cezar


Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.