Kakav donji veš policajci mogu da nose?

Izvor: S media, 21.Avg.2010, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav donji veš policajci mogu da nose?

Policajcima iz okruga Zapadni Midlands, na zapadu Engleske, nedavno su dobili veoma neuobičajen direktivu - savetovano im je da, dok su na dužnosti, nose donji veš "neupadljivih" boja.

Pojedinim "bobijima" se ova sugestija, koja im je preneta putem sistema dnevnih poruka, nimalo nije dopala, jer ih podseća na "mamine savete", preneo je Bi-Bi-Si.

Zvaničnici policije ističu da nije reč o prinudnoj meri već o "zdravorazumskom" savetu. Cilj ove sugestije je, ističu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << oni, da se unapredi "profesionani izgled" snaga reda u javnosti.

U poruci je navedeno još nekoliko saveta o oblačenju kao što je nošenje bejzbol kape, koja je dozvoljena samo pripadnicima pojedinih policijskih jedinica.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.