Kaja: Nudili mi novac za seks!

Izvor: S media, 06.Sep.2011, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja: Nudili mi novac za seks!

Atraktivna pevačica priznala da ju je vlasnik jedne diskoteke pozvao da peva samo da bi je odveo u krevet.

Nedavno je ponovo aktuelizovana priča o elitnoj prostituciji na estradi, ali tada je Katarina Ostojić Kaja izričito odbijala da bilo šta kaže na tu temu. Međutim, na kraju je ipak progovorila i u emisiji „Red karpet“ na Novoj TV otkrila da joj je vlasnik jednog kluba nudio novac za seks.

- Vlasnik diskoteke u kojoj je trebalo da imam nastup rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mi je da me je zapravo pozvao da tu pevam kako bi spavao sa mnom a da je honorar koji mi je dao u stvari novac za seks sa njim, ukoliko na to pristanem. Blago rečeno, bila sam šokirana kada mi je to kazao, rekla je Kaja, ne želeći da otkrije o kojoj diskoteci je reč i kada se to desilo.

Pretučena pevačica Kaja Ostojić!

Kaja Ostojić beži od bivšeg!

Kaja ima novog dečka!

Zamoljena je da prokomentariše nešto na tu temu, ali nije bila rada da daje opširnija objašnjena:

- Ne mogu to da komentarišem, želim da budem van svih tih priča o elitnoj prostituciji , rekla je Kratko za Kurir.

Kaja je svojom izjavom potvrdila da u pričama o prostituciji na estradi i te kako ima istine te da su ponude ovog tipa svakodnevna pojava.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaja: Nudili su mi pare za seks

Izvor: Svet plus, 06.Sep.2011

Nedavno je ponovo postala aktuelna priča o prostituciji na estradi, pevačica Katarina Ostojić Kaja tada je oštro odbijala da priča na tu temu. Međutim, nedavno je u emisiji "Red karpet " na hrvatskoj tleviziji otkrila da joj je vlasnik jedne diskoteke nudio pare u zamenu za seks.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.