Kaja: Imam tajni snimak

Izvor: Dzungla.org, 26.Sep.2012, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja: Imam tajni snimak

Pevačica Katarina Ostojić Kaja otkrila da se plaši da se u javnosti ne pojavi tajni snimak koji je snimio njen drug iz srednje škole

PEVAČICA Katarina Ostojić Kaja priznala je voditeljki Olji Crnogorac, na snimanju emisije “Skandalozno” na Hepi TV, čega se najviše plaši.
- Stvarno bi bilo strašno kad bi u javnost dospeo snimak, koji je napravio moj drug iz srednje škole. Nikako ne bih volela da se to dogodi – rekla je Kaja.
Međutim, pevačica nije otkrila o čemu je konkretno reč. Da li je možda u pitanju snimak iz “domaće radinosti”, kakav imaju i neke njene koleginice, ili je reč od o nečem sasvim drugom?
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Katarina Ostojić Kaja otkriva: Imam tajni snimak, bilo bi strašno da se pojavi!

Izvor: Svet plus, 26.Sep.2012

Pevačica Katarina Ostojić Kaja, priznala je voditeljki Olji Crnogorac, na snimanju emisije ldquo;Skandalozno rdquo; na Hepi TV, čega se najviše plaši.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.