Kada gola Karmen Elektra ohrabruje fanove

Izvor: Blic, 04.Dec.2014, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada gola Karmen Elektra ohrabruje fanove

Američka starleta Karmen Elektra provokativnom fotografijom ohrabrila je sve pratioce i fanove sa Instagrama da lakše preguraju nepodnošljivu nedelju.

Uz sliku, ona je napisala: "Happy Hamp Day" gde se sintagma  "hump day" koristi da označi nepodnošljivo tešku radnu nedelju.

Ona je pozirala potpuno naga, prekrivena nečim što nalikuje na pahulje veštačkog snega.

Karmen Elektra karijeru je započela kao plesačica, nastavila kao striptizeta i Pejboj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zečica, a svetsku slavu stekla je kao glumica i rijaliti zvezda. Dva puta se udavala, prvi put za košarkaša Denisa Rodmana a drugi put za muzičara Dejva Navara. Takođe, Elektra je bila u vezi sa mnogim poznatim muškarcima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.