Kad se pogledam u ogledalo, uvek mi nešto smeta

Izvor: Mondo, 10.Dec.2018, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kad se pogledam u ogledalo, uvek mi nešto smeta"

Pevačica je uvek otvoreno govorila o estetskim operacijama kojima se podvrgla. Sada je otkrila šta bi još promenila na sebi.

Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na našoj estradi. Da je "išla pod nož" nikada nije krila, a u ovoj godini je obećala da ništa neće radti na sebi.

"Kada se pogledam u ogledalo, uvek mi nešto smeta, menjala bih stalno neke sitnice. Mama, sestra i drugarice mi često zameraju što tražim sebi mane, ali ubeđena sam da to rade mnoge žene", kaže Katarina za "Alo Vip" i dodaje da ove godine neće biti estetskih zahvata, ali da će se sigurno tetovirati, jer je "crtanje po telu njena opsesija".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.