Kad lavica odluči da se druži sa turistima (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad lavica odluči da se druži sa turistima (VIDEO)

Dokazujući da su čak i velike mačke maze, odrasla lavica u safari-parku na Krimu se pojavila da ugosti turiste, a nakon toga je ušla u vozilo sa njima želeći da se druži.

Čini se da je lavici Filji bilo pomalo dosadno dok se izležavala na suncu u parku u Simferopolju. Nailazak turističke ture izgleda da je oraspoložio, pa je odlučila da se malo druži.

Prvo je došla do vozača, uskočila iza njega, izgurala ga sa sedišta, a onda se zaputila do ostalih putnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da ih pozdravi.

Na snimku Filja se ponaša više kao kućni pas nego kao divlja životinja.

Nakon druženja i poziranja sa turistima za selfije, Filja je odlučila da je vreme da se oprosti od gostiju.

Safari-park Tajgan je dom za više od 50 lavova, a osim njih tu su i žirafe, medvedi, nojevi, kenguri i druge životinje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ovaj lav nije kao ostale divlje mačke, a evo i zašto VIDEO

Izvor: B92, 05.Sep.2018, 12:36

Da su i velike mačke maze pokazao je lav u safari-parku na Krimu. On se pojavio da ugosti turiste, a onda i ušao u vozilo "da se druži"...Čini se da je lavu Filji bilo pomalo dosadno da se izležava na suncu u parku u Simferopolju. Nailazak grupe turista ga je oraspoložio, pa je odlučio da se malo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.