Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KVALIFIKACIJE ZA EP Belgija ostala perfektna

Fudbalska reprezentacija Belgije će igrati na Evropskom prvenstvu sledeće godine. To je poznato od ranije. Ipak, “crveni đavoli” se ni posle overenog plasmana nisu opustili i u nedelju su nastavili u trijumfalnom ritmu. U 8. kolu su savladali Kazahstan u Nur Sultanu sa 2:0 (1:0).
Na meču Poljska – Severna Makedonija, kvota naše kladionice za igru 1-1 je 2.05.
Prednost u prestonici Kazahstana >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << doneo je Miču Bačuaji u 21. minutu, na asistenciju Denisa Praeta. On je sjajno pratio akciju, utrčao na levu stativu, a sa desnog krila mu je Praet poslao pravovremeno dodavanje.
Nastavili su gosti sa inicijativom, a prednost su duplirali u 53. minutu. Tada je Eden Azar poslao savršenu dugu loptu iza leđa odbrane Kazahstana, a Tomas Munije je to ispratio i potom lagano savladao Nepegodova.
Belgija je najefikasnija selekcija u čitavim kvalifikacijama. Posle ovog meča, gol razlika joj je 30:1.
 

The post KVALIFIKACIJE ZA EP Belgija ostala perfektna appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.