KONAČNO: Mini Maus dobila ono što zaslužuje

Izvor: Mondo, 23.Jan.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Mini Maus dobila ono što zaslužuje

Čekala je 90 godina na ovaj trenutak!

Legendarni holivudski bulevar od sada će krasiti 2.627. bronzana ploča, kojom će Minin lik biti sačuvan od zaborava.

Dodeljivanju zvezde Mini Maus, koja se prvi put pojavila u društvu Mikija 1928. godine u crtanom filmu "Parobrod Vili", prisustvovala je američka pop zvezda Keti Peri.

Miki Maus zaglupljuje decu?

"Nakon što nam je 90 godina mamila osmehe i zabavljala nas, vreme je da ova kraljica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tufnica dobije ovo priznanje", napisala je na Twitteru Peri, koja će zajedno sa direktorom kompanije "Vol Dizni" Robertom Ajgerom, voditi ceremoniju postavljanja zvezde. Organizatori ceremonije na Stazi slavnih pozdravili su "zabavnu i nezavisnu ličnost" čuvenog animiranog lika mišice, kao "bezvremenog ženskog lika sa statusom ikone".

Mini je, međutim, bilo potrebno čitave četiri decenije da se pridruži svom partneru Mikiju na holivudskoj Stazi slavnih, jer ju je "Dizni" nominovao tek prošle godine. Drugi "Diznijevi" likovi, idoli mnoge dece, koji su već počastvovani zvezdom u Holivudu su, između ostalih, Paja Patak, Vini Pu i Snežana.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.