KAD JE LJUDSKOST JAČA OD RIVALSTVA Darušafaka Kuzmiću: Lepo je videti te opet

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD JE LJUDSKOST JAČA OD RIVALSTVA Darušafaka Kuzmiću: Lepo je videti te opet

Vrlo često, ljuti rivali na terenu znaju da budu prijatelji van njega. Iako je, recimo, netrpeljivost među navijačima Crvene zvezde i Partizana ogromna, među fudbalerima ova dva kluba ima prijateljstva koja su krunisana kumstvom. Međutim, nećemo sada o njima. Junaci ove priče su košarkaši Darušafake.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,87 da će u >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << meču Srbija – Portoriko da bude manje od 164,5 poena.
Turski tim je u sredu uveče odigrao prijateljski meč sa Crvenom zvezdom u “Štark areni”. Crveno-beli su slavili, ali to je manje bitno, posebno što je reč o pripremnom periodu… Ovaj duel je sa strane posmatrao Ognjen Kuzmić, reprezentativac Srbije koji je 14. jula doživeo tešku saobraćajnu nesreću u Ramićima, posle koje je bio i u komi. Na sreću, Ognjen je sve bolje. Njegovo zdravstveno stanje ide uzlaznom putanjom, ali košarkaš Zvezde još nema dozvolu da može da se vrati na teren.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Košarkaši Darušafake želeli su da se slikaju sa Kuzmićem. Tu fotografiju podeleli su na zvaničnom Tviter nalogu uz poruku:
– Kako je lepo videti te opet na terenu! Jedva čekamo da te opet vidimo u akciji, na utakmicama – poručili su Turci.
Pitanje je kada će Ognjen ponovo na teren. Navijači crveno-belih, koji su se neizmerno obradovali njegovom povratku, nadaju se da će to pre. Svet je, u ovom slučaju, ujedinjen sa željom “delija”. Neka se Ognjen što pre vrati košarci…
Oyuncularımız dün akşamki maç sonrasında, geçtiğimiz Temmuz ayında trafik kazası geçiren Kızılyıldızlı basketbolcu Ognjen Kuzmic’e geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
How nice to see you on the field again! We are looking forward to watching you in mathces again @kkcrvenazvezda pic.twitter.com/VaUNlRWSAp
— Darüşşafaka Basket (@dackabasket) September 5, 2019


The post KAD JE LJUDSKOST JAČA OD RIVALSTVA Darušafaka Kuzmiću: Lepo je videti te opet appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Turska

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan lagano s Darušafakom, Jaramaz najefikasniji

Izvor: MozzartSport.com, 05.Sep.2019

Posle Crvene zvezde, turska Darušafaka je večeras u Beogradu odigrala i prijateljski meč protiv Partizana. I opet je lagano poražena. U utakmici, odigranoj u Štark areni, crno-beli su savladali turski tim sa 81:68 (20:21, 25:8, 20:21, 15:17). Partizanu je ovo bio drugi test meč u sklopu priprema...

Nastavak na MozzartSport.com...

I Partizan preslišao Darušafaku – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 05.Sep.2019

Posle Crvene zvezde, koja je to uradila u sredu, i Partizan je bio bolji od Darušafake. U meču zatvorenog tipa, izabranici Andree Trinkijerija pobedili su sa 81:68.. Naša kladionica nudi kvotu 1.85 da će na meču Srbija – Portoriko biti ubačeno više od 164 poena.. Crno-beli su zablistali u drugoj...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.