Julia Roberts u opuštenom izdanju bez šminke

Izvor: Press, 06.Mar.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Julia Roberts u opuštenom izdanju bez šminke

Kada ih svetla reflektora više ne obasjavaju i kada ne licu nema profesionalne šminke, a ni pomno sređene kose i glamuroznog stajlinga, shvatimo da su žene koje važe za svetske lepotice, ipak samo jedne od nas.
foto: elle.rs
Julia Roberts jedna je od onih zvezda koje ne mare previše za to kako će izgledati ukoliko ih sretnu paparaci.
Što je zaista retkost.
Ipak, da se razumemo ova >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << bukvalno lepa žena u svakom smislu (pretty woman!), ne spada u kategoriju onih prosečnog izgleda.
Što je sasvim sigurno jedan od razloga zbog koga ne mora da razmišlja da li je iz kuće izašla sa puderom na licu ili karminom i maskarom, te sređenom kosom i outfitom.
Njena linija je odlična, a s obzirom da ima troje dece, 49 godina i jedna je od retkih holivudskih diva koja se nije podvrgala estetskim tretmanima (makar ne da znamo i ne vidno), ova divna žena izgleda odlično!
Da, kombinacija koju je prošetala nije najsrećnija. Da, mogla je zaista da povede malo više računa o izgledu, prvenstveno o kosi (to barem nije teško).
Ali ona je najopuštenije izašla iz kuće i krenula na kafu sa drugaricom, što svi činimo. Bez opterećivanja o tome kako izgleda. Godine se na njenom licu vide, pa šta?
Ona je Julia Roberts i mi joj opraštamo.
 
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.