Jovana Joksimović: Moja sreća ne može da se opiše rečima!

Izvor: Press, 18.Apr.2014, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Joksimović: Moja sreća ne može da se opiše rečima!

Raznežena i s osmehom na licu, voditeljka Jovana Joksimović u pratnji svog supruga, napustila je porodilište Opšte bolnice Medigroup gde je rodila sina Kostu.
Termin za porođaj bio je u maju, ali Kosta je malo požurio i došao na svet u mesecu kada njegovi roditelji slave svoje rođendane.
- Ne može rečima da se opiše šta sada osećam. Verovatno sve žene koje imaju dete znaju kakva je to radost... - kazala je Jovana.
Ona je istakla i kako namerava da se potrudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da hrani Kostu prirodnim putem.
- Ukoliko je to ikako moguće, apsolutno sam za to da majka doji svoju bebu. Kada je o tome reč, srećna sam što je kod mene sve u najboljem redu - rekla ej voditeljak ružičaste televizije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

JOVANA JOKSIMOVIĆ: Presrećna sam, sin Kosta mi je promenio život!

Izvor: Kurir, 18.Apr.2014

Voditeljka Jovana Joksimović 10. aprila na svet je donela dečaka Kostu koga su ona i njen suprug, pop zvezda Željko Joksimović, žarko želeli. U ekskluzivnom intervjuu za magazin Story.rs koji je u prodaji od 18. aprila, ona otkriva detalje ovog posebnog čina i koja osećanja sada preovladavaju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.