Jovana Balašević rodila ćerku

Izvor: Dzungla.org, 21.Dec.2012, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Balašević rodila ćerku

U petak, u ranim jutarnjim satima, ćerka poznatog pevača se porodila, donevši na svet devojčicu Simonu. Aleksandar: Trudovi počeli pola sata posle ponoći
Jovana i Aleksandar

VEST koja je u Novom Sadu u petak zasenila čak i nagađanja o smaku sveta, glasi: panonski pesnik i muzičar Đole Balašević postao je deda! Najstarija Đoletova i Oliverina kći Jovana, u osvit petka, koji minut pre pet sati, u novosadskom porodilištu “Betanija” donela je na svet devojčicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Simonu, tešku 2.650 grama i dugačku 46 cm.
- Porođaj je obavljen carskim rezom, a Jovana i njena kćerka su dobro – rečeno je “Novostima” u porodilištu.
Prinova je donela ogromnu radost porodicama Balašević i Jovanović iz koje potiče Jovanin izabranik Aleksandar, novosadski političar. Jer, na obe strane ovo je prvo unuče.
Jovanina mama Olivera, poznata kao veoma prisebna i racionalna žena u svakoj prilici, i da je htela, nije mogla da sakrije emocije.
- Simona, naša pirgava devojčica, odabrala je da se rodi na najkraći dan u godini – ushićena je u izjavi za naš list bila Olivera.

- Po kalendaru Maja, rodila se baš na dan na koji se prvi put posle 2.600 godina, planetarno poravnava Sunce sa crnom rupom u svemiru. Svaka čast za Simonu, moju unuku.
I dok Jovanini sestra i brat, Jelena i Aleksa, satima uzbuđeno odgovaraju na čestitke rođaka, prijatelja, poznanika i Đoletovih fanova, panonskom mornaru, onom kojem su se reči čitavog života glatko pretakale u pesmu, u petak se – osušilo grlo! Izronile mu iz sećanja slike rođenja njegove najstarije kćerke Jovane 1980. u Budimpešti. A sada, njegova devojčica dobila – devojčicu! Kako onda, tako i petak, sreća je Đoletu pomutila razum, srce prepunila emocijama, pa reči zapinju, a suze radosnice žele da se iz oka otkinu.
Simoninog oca Aleksandra, zatekli smo na ulazu u stan u centru Novog Sada u kojem već oko godinu dana živi sa Jovanom. Neispavan, usporenog hoda i govora, ali neumornog osmeha.
- Oko pola sata posle ponoći počeli su trudovi – rekao nam je egzaltirani tata Aleksandar. – Uspaničili smo se oboje, samo što sam ja svoju paniku prikrivao pred Jovanom. Odvezao sam je u porodilište, potom se rodbina sakupila i tamo smo čekali četiri i po sata. A, onda se začuo najlepši plač na svetu!
ĐOLE PIŠE PESMU UNUCI
MNOGE pesme iz svog bogatog repertoara Đole Balašević je posvetio supruzi i deci. Znajući Đoleta i njegovu odanost porodici, prva naredna pesma koju bude napisao nosiće naslov “Simona”, tvrde prijatelji Balaševićevih.
(Izvor: Novosti)
 

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

STIGLA UNUKA: Đorđe Balašević postao deda!

Izvor: Kurir, 22.Dec.2012, 07:46

Jovana, ćerka poznatog kantautora, juče u Novom Sadu rodila naslednicu Simonu..Deka Đole...Đorđe Balašević postao je deda. Njegova stariji ćerka Jovana juče ujutru u Novom Sadu rodila je ćerku, kojoj je u dogovoru s partnerom Aleksandrom Jovanovićem dala ime Simona. Balaševićeva se porodila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.