Još samo 1.000 karata za Ališu Kiz

Izvor: Blic, 11.Okt.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još samo 1.000 karata za Ališu Kiz

Popularna pevačica Ališa Kiz, devetostruka dobitnica muzičkih „Gremi" nagrada, održaće koncert večeras u „Beogradskoj areni". Ostalo je još samo hiljadu karata za ovaj događaj, a danas ulaznice mogu da se kupe samo na blagajni „Arene". Ališa će publici u Beogradu predstaviti pesme sa poslednjeg albuma „As I Am", ali će podsetiti prisutne i na stare hitove.

Ulazi u „Arenu" biće otvoreni u 18 časova, a koncert je najavljen za 20 sati. Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << to ne praktikuje često, pre Ališe nastupiće i predgrupa koja putuje sa njom na turneji. Organizatori ističu da nije dozvoljeno unošenje fotoaparata i kamera u „Arenu", a takođe napominju da će biti dozvoljeno unošenje mobilnih telefona, ali ne i snimanje i fotografisanje pomoću njih. Ališa Kiz danas stiže u Beograd, a u srpskoj prestonici će se zadržati oko dvanaest sati. Ona će u hotelu provesti po podne, zatim će održati tonsku probu, a planirano je da odmah nakon nastupa krene u Bratislavu, gde ima zakazan sledeći koncert.

Ova pevačica je trenutno aktuelna sa svojim dugo iščekivanim trećim studijskim albumom „As I Am", a prvi singl „No One" stigao je na sam vrh „Bilbordove" liste r’n’b pesama za samo deset sati puštanja na radio stanicama. Na trinaest pesama, koliko se nalazi na ovom albumu, vide se njeni autorski i producentski kvaliteti, a Ališine vokalne sposobnosti prepoznaju se u pesmama poput „Superwoman", „Go Ahead", baladi „Like You’ll Never See Me Again" i soul numeri „Sure Looks Good To Me".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras u Areni

Izvor: Kurir, 11.Okt.2008

Popularna R’n’B pevačica Ališa Kiz održaće večeras koncert s početkom u 20 časova u Beogradskoj areni. Prepoznatljiva po svojim srceparajućim baladama poput „Fallin’“, „ You Don’t Knonj My Name“, „ If I Ain’t Got You“ i drugim, pevačica će našoj publici prirediti pravi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.