Još jedna tužba!

Izvor: Mondo, 14.Jun.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna tužba!

Miki Đuričić (42) kome je pretilo do pet godina zatvorske kazne uspeo je da sklopi dogovor sa sudom koji mu je znatno ublažio kaznu, ali stiže ga još jedna tužba.

Nasilničko ponašanje Miroslava Mikija Đuričića u rijalitiju "Zadruga" na TV Pink, kada je udario šamar Suzani Perović, a potom štakom tukao Nadeždu Biljić, dovelo je do toga da odmah bude diskvalifikovan iz rijalitija, a policija mu je odmah odredila pritvor od 30 dana.

TV Pink ga je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kaznila u skladu sa propisima takmičenja i podnela je tužbu, a Miki je potom zaključio sporazum sa sudom na jednu godinu kućnog zatvora i zabranu prilaska žrtvama.

"Nećemo rijaliti, hoćemo kulturu!"

U emisiji "Premijera - vikend specijal", koja će se emitovati u nedelju, gosti će biti roditelji Nadežde Biljić, koji su otkrili da su i oni podneli tužbu protiv Mikija, a dodatno će govoriti o tome koji su sve njihovi naredni koraci.

Postupak protiv Pinka zbog nasilja i erotike

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.