Jokić osmi najbolji igrač NBA lige

Izvor: 011vodič.com, 13.Sep.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić osmi najbolji igrač NBA lige

Nikola Jokić blista u NBA. Zato sada “kupi kajmak”. Renomirani “Sports ilustrejted” objavio je listu od stotinu najboljih igrača u NBA ligi. Srpski košrakaš našao se na osmom mestu, ili na trećem mestu među centrima, s obzirom na to da su ispred njega samo Džoel Džoel Embid i Entoni Dejvis od igrača na toj poziciji.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,85 da će Srbija da pobedi Češku sa hendikepom +12,5.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Za najboljeg igrača NBA imenovan je, ko bi drugi, nego Janis Adetokumbo, zvanično MVP NBA lige. Iza Grka, ispred Jokića, našli su se i Kavaj Lenard, Lebron Džejms, Stef Kari i Džejms Harden.
Jokić je, kako navodi “Sports ilustrejted” pokazao da može da igra dobru odbranu i da nema problem da zaigra u plej-ofu.
– Mnogo minuta je odigrao, prikazao je odličnu odbranu i bio je lider tima. Sumnjali ste u njega? On je beležio prosečno 25 poena, 13 skokova i 8 asistencija u doigravanju. Tako izgleda neko ko je pravi – piše u obrazloženju za Srbina.
– Kreativac kao Jokić je na površinu izbacivao njihove slabosti, dodavao je preko celog terena. Morate da imate viziju da biste to uradili. Viziju iza vizije – navodi se.


The post Jokić osmi najbolji igrač NBA lige appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.