Jelena, jesi li NA stolu ili ISPOD stola? (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Nov.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena, jesi li NA stolu ili ISPOD stola? (FOTO)

Nekadašnja manekenka i "najbogatija Srpkinja" otkriva kako joj počinje, a kako završava dan

Jelena bin Drai godinama živi u Dubaiju sa suprugom Saidom s kojim ima troje dece. Nekadašnja manekenka je nedavno doputovala u prestonicu i priznala da i ona i njen suprug odmaraju jedno od drugog.

"Said je trenutno na detoksu od mene. Potrebna su mu bila ove četiri dana, koliko sam ja u Beogradu, da ih provede sam sa decom, a iskreno i meni to odgovara. Super nam je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovaj period razdvojenosti. Ne smeta njemu i kada izlazim bez njega, samo me pozove i pita: 'Reci mi - je l' si na stolu ili ispod njega'", rekla je Jelena "Informeru".

Supruga imućnog arapskog biznismena otkrila je i kako izgleda njen život u Dubaiju.

"Kada ustanem prvo se izderem na muža i decu, onda klince oteram u škkolu, a supruga na posao. Moj život je isti kao i kod svih drugih žena koje imaju posao i troje dece", rekla je Jelena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.