Jel ovo… Lady Gaga?!

Izvor: Dzungla.org, 03.Sep.2011, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jel ovo… Lady Gaga?!

Izgleda da uprkos tome što na sebi nema haljinu od živog mesa, cipele sa platformamom do neba, ludačku frizuru ili obrijanu glavu, i 'indijansku' šminku...ovo ipak jeste ona!

Kontroverzna pevačica na koju smo navikli u najneverovatnijim izdanjima snimila je video koji je nazvala 'modni film' i u kome je rešila da promoviše prirodan izgled i stil, pa je bilo gotovo nemoguće prepoznati je.
Gaga je rešila da se predstavi u još jednom izdanju u kojem je do sada nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << videli.

U novom video materijalu pokazala je lice bez šminke, otkrila je telo prekriveno tetovažama i fenomenalnu figuru. Pevačica planira da snimi seriju od pet 'modnih spotova', a prvi koji je predstavila nosi naziv 'Haus Of U featuring Nymph'.
Gaginu 'originalnost, inovativnost i hrabrost' u odevanju i nastupu prepoznalo je i Veće američkih dizajnera i proglasilo je modnom ikonom.
Pogledajte Lady Gagu kakvu do sada niste videli

(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.