Japanci napravili meso od ljudskog izmeta!(VIDEO)

Izvor: S media, 21.Jun.2011, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Japanci napravili meso od ljudskog izmeta!(VIDEO)

Ako nemate jak želudac, preporučujemo vam da ne čitate ovaj tekst a još manje da pogledate snimak koji smo vam pripremili. Ali sada smo vam već zagolicali maštu pa ćete morati, zar ne? A šta ako vam kažemo da su Japanci napravili meso od ljudskog izmeta? Da li biste nam poverovali, pa čak i probali ovo meso?

Da, ovo je zaista istina! Apetit za meso od ljudskog izmeta nema svako, a upravo ovu vrstu mesa su napravili Japanci. Naučnici na čelu s Mitsujukiem Ikedom iz Okojame došli >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su do mesa od ljudskog izmeta dok su proučavali načine na koje se može iskoristiti ljudski izmet. Nazovite hrabrošću ili ludošću, ali neki su imali snage da ga probaju. Zaključak do kojeg su došli je da ima ukus kao goveđe meso.

Prvo lezbijsko venčanje u Nepalu(FOTO)

Majmunski brejk-dens(VIDEO)

Pogledajte maštovitu izložbu automobila(FOTO)

Ovo neverovatno otkriće japanskih naučnika, preneo je portal Weird Asian News. Mitsujuki i njegov tim pronašli su način na koji mogu da izdvoje proteine iz ljudskog izmeta i od njih naprave meso. Nakon toga, meso oboje u crvenu boju i dodaju sojine proteine. Ikeda tvrdi da bi konzumiranje ovog mesa bilo odlično za očuvanje okoline, a jedini problem vidi u psihološkoj barijeri koju ljudi imaju kada čuju za meso od ljudskog izmeta.

E sada, ako vam neko kaže: "Jedi g***a!", nemojte se uvrediti, on vam ustvari toplo preporučuje da probate ovaj novi japanski specijalitet.

Morate skinuti Flash Player verziju 8+ da bi ste pogledali spotove.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naučnici napravili meso od ljudskog izmeta! (VIDEO)

Izvor: S media, 21.Jun.2011

Istraživači iz Japana su proučavali kako sve može da se upotrebi ljudski izmet i tako slučajno došli do neverovatnog otkrića - napravili su meso!

Nastavak na S media...

Naučnici napravili meso od ljudskog izmeta

Izvor: Vesti-online.com, 22.Jun.2011, 09:28

Istraživači iz Japana su proučavali kako sve može da se upotrebi ljudski izmet i tako slučajno došli do neverovatnog otkrića - napravili su meso!..Naučnik Ikaeda Mitsujuki i njegov tim izdvojili su proteine iz ljudskog izmeta i od njih napravili meso. Zatim su ga obojili u crveno i dodali sojine...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.