Izujedao Trifunovića, nagodio se za kaznu

Izvor: Mondo, 20.Apr.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izujedao Trifunovića, nagodio se za kaznu

Napadač na Trifunovića priznao krivicu i sklopio nagodbu.

Goran Ilić priznao je da je u noći izmedu 26. i 27. februara ispred kioska brze hrane u Njegoševoj ulici u Beogradu napao i ugrizao za prst glumca Sergeja Trifunovića i sklopio nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu za uslovnu kaznu od osam meseci zatvora.

Prema sporazumu o priznanju krivice, Ilić je priznao krivično delo nasilničko ponašanje u zamenu za uslovnu osudu od osam meseci zatvora, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << s rokom provere od dve godine, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Leposava Vujanović.

Ovaj sporazum treba da potvrdi sud i izrekne presudu.

Ilić je pristao na zaključenje sporazuma sa tužilaštvom nakon predočavanja snimka na kojem se vidi je on prvi napao Trifunovića koji se tom prilikom samo branio.

Prilikom incidenta Trifunović je zadobio lake telesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući.

Mediji su tada preneli da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane nakon čega je glumca Ilić izujedao po šakama, dok je Ilić tvrdio da ga je Trifunović tom prilikom izgrebao po licu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.