Izložba slika moga…slona?!

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2011, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba slika moga…slona?!

Svaka životinja zna koliko život u zoološkom vrtu zna da bude dosadan i jednoličan. Ali slonica Karišma je pronašla način da ubije dosadu u zoološkom vrtu Vipsned - ona slika (?!)

Trinaestogodišnja slonica Karišmao božava platno i četkici - ozari se čim ih ugleda. Četkicu drži svojom surlom, i to vrlo spretno i stvara &remek-dela'.
'Karišma zaista uživa da slika i time pokazuje koliko su zaista slonovi spretne i pametne životinje', rekla je Elizabet >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Beker, čuvar u zoološkom vrtu.
Slonica živi u zoološkom vrtu Vipsned u Aziji već četiri godine, a ima i mladunče po imenu Džordž.
Zoološkom vrt će ovog vikenda svojoj talentovanoj slonici organizovati poseban događaj. Slonica će imati samostalnu izložbu slika na kojoj će svi posetioci zoo vrta moći da vide njene izložene radove.
Ovaj događaj će poslužiti za prikupljanje novca koji će biti usmeren na projekte zaštite slonova širom sveta.
( Izvor: Mondo )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.