Izbor za mis: Sutra se bira najlepša Srpkinja

Izvor: 24sata, 07.Okt.2014, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbor za mis: Sutra se bira najlepša Srpkinja

Veliko finale ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije održaće se u sredu (8. oktobra) od 21 sat.

Kako je tema ovogodišnjeg izbora za miss Prvi svetski rat, tako će i ceremonija biti u potpunosti prilagođena tome. Milunka Savić, Nadežda Petrović i ostale heroine Velikog rata zauzeće centralno mesto, kao i jedan heroj Amerikanac.

Finalistinje će u prvom izlazi nositi modele inspirisane muškom večernjom odećom koju je specijalno za ovu priliku kreirao Boško Jakovljević, >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << u drugom izlazu kupaće kostime Il cuore Italiano, a u trećem večernje haljine Marije Šabić. Nakit je izradila Vesna Milošević, cipele marke RV, za šminku će se pobrinuti Balkan media tim, a za frizure salon Alexa la Vie.

Veliko finale ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije će se iz studija u Šimanovcima prenositi sutra od 21 sat na TV Pink.

Poseban kuriozitet čine brojna poznata imena koja će tom prilikom prisustovati događaju. Pre svih političari, glumci, pevači i sportisti koji će činiti VIP žiri, kao i urednici redakcija koji će predstavljati novinarski žiri.

Tokom večeri nastupiće Slobodan Trkulja i bend Azil 5, koji će svojim zvucima takođe oživeti vreme Prvog svetskog rata, a priređena su i mala iznenađenja tim povodom. Nakon proglašenja pobednice, biće priređen i veliki afterparty, u Šimanovcima.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izbor za mis: Danas se bira najlepša Srpkinja

Izvor: 24sata, 07.Okt.2014

Veliko finale ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije održaće se u 21 sat danas...Kako je tema ovogodišnjeg izbora za miss Prvi svetski rat, tako će i ceremonija biti u potpunosti prilagođena tome. Milunka Savić, Nadežda Petrović i ostale heroine Velikog rata zauzeće centralno mesto, kao i jedan...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.