Iz bolnice na Ušće: Brane mi da nastupam, ali PEVAĆU

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz bolnice na Ušće: "Brane mi da nastupam, ali PEVAĆU"

Pevačica koja je nedavno puštena iz bolnice zbog jake infekcije bubrega, najavljuje nastup!

Folk pevačica Katarina Grujić pre nekoliko dana je napustila bolnicu KBC Zvezdara u kojoj je provela dve nedelje zbog teške infekcije bubrega.

Zdravstveno stanje se polako popravlja, o čemu govori i njeno pojavljivanje na "zagrevanju" pred muzički festival Music Week.

Saznajte ko nastupa i recite nam na čiji nastup vi idete!

"Najbitnije je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da sam dobro. Bila sam na teškim antibioticima i iako mi lekari brane nastupe. Iskreno, nisu mi dozvolili, ne daju mi da se forsiram, ne bih smela da izađem iz kreveta, ali...", rekla je pevačica.

Katarina Grujić je otkrila i da je danima bila na jakim antibioticima i da "nije jela deset dana", ali i da je to neće sprečiti da nastupi na Music Week festivalu.

"Težak je to period, stalo ti je samo da ozdraviš. Potpuno je nevažno sve kada padnete u postelju. Noći su bile najteže, ne možeš da zaspiš, bilo je teško, ali sam izašla još jača".

Pevačica je otkrila i da sledeće godine proslavlja DESET godina karijere, i da se nada da će održati i solistički koncert.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NE MIRUJE: Kaća Grujić pravi povratničku žurku!

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 08:36

Pevačica Katarina Grujić je pre samo nekoliko dana izašla iz bolnice zbog jake infekcije bubrega, i uprkos savetima da miruje, ona je obećala ludi žurku ovog vikenda na Ušću, gde će nasupiti u okviru Music Week festivala.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.