Iz Stare pesme u Ameriku: Romana odletela preko “bare”!

Izvor: Press, 08.Feb.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iz Stare pesme u Ameriku: Romana odletela preko “bare”!

Romana Panić provodila se u prestoničkoj kafani Stara pesma, odakle je odmah po fajrontu krenula na aerodrom!
Romana je uživala u atmosferi za koju su bili zaduženi Jelena Gerbec i Nemanja Staletović, a kako je izbor pesama bio baš u skladu sa njenim ukusom, u Staroj pesmi je ostala do samog zatvaranja. 

Pevačica je otputovala u Ameriku gde ide prvenstveno da bi se odmorila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali i završila brojne poslovne obaveze.
Romanu su na aredrom Nikola Tesla dopratili prijatelji, koji su joj sve vreme puta pevali na uvce, dok joj je blizak drugar Aleksandar Kos otvorio šampanjac.Romana nije krila zadovoljstvo pa je uz objavu na instagramu dodala i komentar “E, to su prijatelji”. 
Pevačica je odeltela za Pariz, zatim u Majami odakle će nastaviti putovanje po Americi.


 



Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.