Istraživanje: 45 odsto budala ne podržava Vučića

Izvor: Njuz.net, 07.Okt.2014, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraživanje: 45 odsto budala ne podržava Vučića

Napomena: Ova vest je šaljive prirode45% ludaka koji čitaju ovaj tekst ne podržavaju premijera

BEOGRAD, 7. oktobar 2014, (Njuz) – Prema najnovijem istraživanju renomiranih agencija za ispitivanje javnog mnjenja, čak 45 odsto budala u Srbiji ne podržava aktuelnog premijera Aleksandra Vučića, saznaje Njuz.
Goran Veselinović iz marketinške agencije Second upitao se „kako je moguće da ovi likovi koji imaju nešto protiv lidera naprednjaka uopšte postoje, a kamoli da ih je toliko“.
- Nekritički >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << odnos ovih kretena, koji ne podržavaju Vučića, prema sebi samima trebalo bi pomalo da nas plaši. Pošto, zbog objektivnosti, nije na nama iz nezavisnih agencija da tumačimo ove rezultate, ostaje na stručnjacima i psiholozima da otkriju zašto toliko veliki broj ludaka ne podržava aktuelnog premijera – objašnjava Goran Veselinović.
Glavni i odgovorni urednik lista Informer, Dragan J. Vučićević kaže „kako svi mi zdravorazumski ljudi treba da se zabrinemo s obzirom na to kakvi sve moroni žive u našem okruženju“.
- Prema ovom istraživanju, u proseku svaki drugi čovek u Srbiji, koji može biti i neko od članova vaše ili moje porodice, ima nešto protiv premijera. Preti li nam to uskoro jednoumlje u nepodržavanju Vučića od strane ovih debila? – zapitao se Vučićević.
Imajući u vidu ovakve rezultate istraživanja, redakcija Njuza odlučila je da preispita sve svoje tekstove u kojima se kritički piše o premijeru, kako bi utvrdila koja je to polovina naših novinara koja se svrstala uz ludake kojima Vučić nije najpopularniji političar, a nakon čega će najverovatnije morati da podeli i neke otkaze.
Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.