Istina o pokušaju silovanja pevačice!

Izvor: Mondo, 13.Mar.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istina o "pokušaju silovanja pevačice"!

Menadžer pevačice Dušice Grabović za MONDO o "pokušaju silovanja u jednom WC-u u Nemačkoj"

Domaći mediji danas su objavili vest da je pevačica i nekadašnja učesnica rijalitija Farma Dušica Grabović napadnuta posle nastupa u jednom klubu u Nemačkoj.

Dušica je završila nastup i otišla do toaleta, kada je muškarac pod dejstvom alkohola ušao za njom i pokušao da je napadne.Pojedini listovi pišu da je nepoznati muškarac zaključao vrata od toaleta i pokušao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je siluje, što pevačicin menadžer Miki Bošković oštro demantuje.

"Ništa od toga nije bilo. Dušica je dobro, jeste da je jedan mladić pokušao da stupi u kontakt s njom, ali i da mu to nije omogućeno", rekao je Bošković MONDU.

Na naše navode da se piše o zaključavanju u WC, i navodnom pokušaju silovanja, on je rekao: "Daleko bilo! On jeste bio naporan da stupi u kontakt s njom, ali ništa više od toga se nije desilo".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.