Ispovest muškarca koji je video tri metra visokog vanzemaljca

Izvor: Radio 021, 29.Mar.2015, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest muškarca koji je video tri metra visokog vanzemaljca

Jedan čovek koji tvrdi da je bio inženjer NASA 35 godina kaže da je stupio u kontakt sa tri metra visokim vanzemaljcem.

Klark Mekleland koji kaže da je radio kao aerosvemirski inženjer 35 godina – između 1958. i 1992. – sada širi tu priču na sajtovima koji se bave paranormalnim pojavama. Skeptici kažu da je Mekleland neuračunljiv i da nikad nije radio za NASA, ali on i dalje tvrdi da je osim vanzemaljca, video i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << NLO nedaleko od šatla.

Opisujući iskustvo na svom sajtu, on tvrdi da je pratio neimenovanu tajnu misiju iz kontrolnog lansirnog centra i video vanzemaljca koji na dve noge stoji u teretnom delu šatla i komunicira sa dva američka astronauta. Vanzemaljca je navodno posmatrao minut i sedam sekundi. Pojedini "lovci" na NLO smatraju da je ovo najjasniji dokaz teorija da je američka vlada već imala kontakt sa vanzemaljcima, ali da to krije od javnosti.

Oni veruju da je Mekleland zaista imao 800 i više operacija u NASA, uključujući i pojedine u Apollo misijama i lansiranju Međunarodne svemirske stanice. Mekleland u svojim snimcima na YouTube-u iznosi šokantne tvrdnje.

"Prepoznajem ET-a i vanzemaljske rukotvorine kada ih vidim. Oni su tu na Zemlji, šetaju među nama. Možda su čak dospeli i u vlade naših zemalja", kaže u jednom od njih.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.