Instant pramenovi: Novi trend sa kojim mnogo dobijamo

Izvor: Piplmetar.rs, 28.Jan.2023, 21:30

Instant pramenovi: Novi trend sa kojim mnogo dobijamo

Rapid pramenovi (Rapid Highligts) je pattern brzog izvlačenja pramenova. Tako da umesto da ste kod frizera satima, relativno brzo možete da izvučete pramenove i da izgledate sjajno.
Šta su rapid pramenovi? U pitanje je tehnika ekspresnog osvetljavanja kose. Procedura traje 45-60 minuta, što, primetićete, skoro duplo skraćuje vreme od klasičnog izvlačenja pramenova. Proces je brži zahvaljujući upotrebi pegle. Frizer uzima pramenove, postavlja ih na foliku i gusto nanosi kremu za posvetljivanje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Pramen potom pokriva drugim slojem folije i peglom zagreva pramen 30 sekundi. Ukoliko to nije dovoljno, možda će pokušati još jednom. Na ovaj način se smanjuje vreme izlaganju farbi za kosu. Ako je sve urađeno kako treba, onda je proces pravljenja rapid pramenova potpuno bezbedan.
Koliko nijansi posvetljenja postoji? Rapid pramenovi su idealni za posvetljivanje samo određenih delova kose. Dakle, ne moraju biti obuhvaćeni celi pramenovi kose. Moguće je napraviti šest nijansi posvetljenja. U zavisnosti od toga koliko posvetljenje želite, zavisi i koliko dugo ćete držati pramen u procesu izbeljivanja. Mnogo zavisi i od vaše prirodne kose. Takođe, rapid pramenovi se mogu primeniti i na svetlu i na tamnu kosu, samo naravno rezultati ne mogu biti iste jačine.
Nega kose nakon izvlačenja rapid pramenova Da biste upotpunili izbeljeni deo kose, možete koristiti zlatnu, bež plavu i pepeljastu boju za farbanje. Pratite upuststva na pakovanju za dalju nego kose. Takođe, ako želite ovaj pattern da isprobate u frizerskom salonu, onda zatražite naknadni tretman za intenzivnu ishranu i obnavljanje strukture izbleđene kose.
Važna preporuka Setovi za Rapid pramenove su dostupni u prodaji, ali je bolje da za sam proces posetite frizerski salon. Postoji velika mogućnost oštećenja kose ako se tretman ne uradi kako treba. Takođe, frizeri će sigurno pogoditi nijansu koju želite, a ne mora da znači da ćete i vi u tome uspeti. Upravo zbog toga bi bilo najbolje kada biste poverili svoju kosu frizerskim rukama.

Andrii Lysenko/GettyImagesPlus

Rapid pramenovi vrlo brzo osvajaju simpatije. A i ko ne bi želeo divno nijansiranje kose po kratkom postupku? Ukoliko se odlučite da isprobate ovaj pattern, verujte frizerima i čuvajte svoju kosu.
kzenon/GettyImagesPlus


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.