Imigrant stigao u čili papričicama

Izvor: B92, 08.Sep.2013, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imigrant stigao u čili papričicama

Kolambas -- Američke vlasti saopštile su da je jedan ilegalni imigrant pokušao da uđe na teritoriju te zemlje u pošiljci ljutih čili papričica.

U saopštenju američke Uprave za carinu se navodi da su carinici na graničnom prelazu u saveznoj državi Novi Meksiko otkrili "veoma pijanog" 35-godišnjaka kako leži na pošiljci čili papričica, a pored njega je pronadjena boca tekile, prenela je agencija AP.

Ilegalni imigrant, za kojeg se navodi da je Meksikanac, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je carinicima da se popeo u kamion s papričicama u nadi da će tako uspeti da stigne do Čikaga, objavio je list "El Paso Tajms".

Vlasti su navele da će imigrant u pokušaju biti deportovan natrag u Meksiko.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD: Imigrant stigao u pošiljci čili papričica

Izvor: Blic, 08.Sep.2013

Američke vlasti saopštile su da je jedan ilegalni imigrant pokušao da uđe na teritoriju te zemlje u pošiljci ljutih čili papričica...U saopštenju američke Uprave za carinu se navodi da su carinici na graničnom prelazu u saveznoj državi Novi Meksiko otkrili "veoma pijanog" 35-godišnjaka kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.