Imam 19 god i prilicno sam zgodna i razvijena…

Izvor: 011vodič.com, 30.Nov.2020, 11:13

Imam 19 god i prilicno sam zgodna i razvijena…



Imam 19 god i prilicno sam zgodna i razvijena. U s*xu sam pomalo ekscentricna. volim grub s*x pravo rasturanje ali to sa dosadasnjim momcima nisam imala prilike da probam.
Sve se svodilo na klasiku i moje neumorno dr*anje pic**ce uz ero*ske price i ponocni program…imam prilicno kuratog decka ali veoma finog sve dok skoro nisam otkrila njegovu mracnu srtanu. sve je pocelo na kanpovanju na fruskoj gori.bilo je veliko drustvo. nas 5 devojaka i osam momaka.. sreca ili nesreca >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << uspela sam da ubedim moje da cu spavati kod sestre a tu noc uopste nisam spavala.
Devojke su morale kuci a ja sva vazna ostajem u satoru. da zlo bude vece dosta se pilo a ja sam bila poprilicno slobodno obucena tako da su moje sis***ine stalno ispadale iz majce a sorc mi se nemilosrdno uvlacio u gu*u. izazivala sam momke, flertovala sa njima dok je ovaj moj slagao face i pio enormne kolicine piva.
U jednom trenutku otisla sam da pi*kim u sumu a on se ubrzo stvorio ispred mene i opalio mi takav samar da sam sela na travu. to me je iznenadilo a da nebi dobila jos koji hitro ga uhvatim za sorc i rekla mu, bolje me je*i. je** svoju kur**cu.dal je to bio okidac svega, ne znam. opali mi jos jedan samar i izvadi poludignutu ku**inu iz sorca i nabi mi usta. lice mi je bridelo ali sam ga dudlala kao luda. najednom me uhvati za kosu i poce da vuce prema satoru. preostala tri druga su iskolacenih ociju gledala. moj dragi samo rece, sad ces k***o dobiti sta si trazila. morala sam da se skinem a on je pobacao sve sa drvenog stola i trazio od druga da donese povodac od psa koji je bio vezan za drvo.
Ubrzo se ogrlica nasla oko mog vrata i morala sam onako polugola da puzim i lajem. suze su mi krenule na oci od ponizenja ali niko nije stao u moju odbranu. Svima se izgleda predstava svidela. tako je mene moj dragi vodao u krug i rekao da se popnem na sto. kad sam se popela zategao je lanac da mi glava pala preko ivice stola a on izvadi ku**inu i nabi mi usta. bez pardona gurao ga je do krenika. kasljala sam krkljala, suze su mi krenule na oci ali to njega nije doticalo. ubrzo sam osetila tudje ruke kako saraju po mome telu. stiskaju si**e. sire noge i svlace ono malo gacica koje su ostale na meni.tad pocinje prava muka ili uzivanje.
Moj decko rece ostalima. hocu da rasturite ovu kucku da zapamti ovaj izlet. poce trka za moju pic**cu koja je lila kao luda. naizmenicno su prsti zavrsavali u pi**i, na si*ama a ku***vi su se smenjivali u mojim ustima.gadila sam se sama sebi ali ipak uzivala. sve mi se pomutio. cula sam samo zamor i osecaa sve vece uzbudjenje. u jednom trenutku neko je pored prstiju u pi**ici nabio jedan ili dva prsta u g*** a ja sam pored kratkog bola pocela nekontrolisano da se tresem i svr**vam kao luda. to je ekipu valda jos vise popalilo.
NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANICI






The post Imam 19 god i prilicno sam zgodna i razvijena… appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.