Ima milione, ali nema sreće u ljubavi

Izvor: Blic, 27.Apr.2016, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima milione, ali nema sreće u ljubavi

Paris Hilton doživela je još jedan ljubavni neuspeh. Slavnu naslednicu ostavio je dečko, milioner Tomas Gros posle samo godinu dana veze.

Paris je zgodnog biznismena upoznala prošlog maja na Filmskom festivalu u Kanu, a da je bila veoma zaljubljena svedoči i to da ga je javno nazivala svojom srodnom dušom. U jednom intervjuu istakla je da je on drugačiji od svih njenih bivših momaka.

On ne želi da nas kamere svuda prate. Ja imam mnogo posla, a kada imam malo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slopodnog vremena najviše volim da mu napravim večeru i da zajedno gledamo filmove. Tomas je moja srodna duša. Nikad nisam bila srećnija. On ne voli slavu, on želi samo mene. U prethodnim vezama, osećala sam da momci imaju neke druge namere, ali sa njim znam da je to ljubav, reklaje Paris.

Pre nego što je upoznala Tomasa, Paris je bila u kratkoj   vezi sa manekenom Džošom Apšoom. Nedugo pre toga dve godine bila je u vezi sa znatno mlađim manekenom Riverom Viperijem. Iza sebe ima i brojne propale veze sa Bendžijem Medenom, Fredom Durstom, Nikom Karterom...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.