„Il Divo“ spremaju spektakl

Izvor: Blic, 26.Mar.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Il Divo“ spremaju spektakl

Članovi popularnog benda „Il Divo” nastupiće večeras u „Beogradskoj areni” u okviru turneje kojom promovišu najnoviji album „The Promise”. Obećavaju spektakl, a posebno zanimljivo biće videti velelepnu binu koju koriste na ovoj turneji.



Četvorica sjajnih pevača - Karlos Marin, Dejvid Miler, Urs Buler i Sebastijen Isampar - koje mnogi smatraju rodonačelnicima pop opere, u Srbiju dolaze u okviru turneje „Veče sa Il Divom”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja je počela 21. februara u Mančesteru. Poznati kvartet će u Beogradu boraviti svega 24 sata, a u našu prestonicu stižu na dan koncerta.

„Il Divo” sa sobom dovode i kompletan orkestar koji ih prati na ovoj turneji, a ceo koncert će trajati više od 90 minuta sa jednom pauzom od 15 minuta. Ono po čemu će ovaj koncert biti naročito zanimljiv jeste bina na kojoj će „Il Divo” nastupiti. Naime, u pitanju je takozvana cat-walk bina koja ima produžetak u obliku kruga, unutar koga će se nalaziti oko 200 najvećih fanova, koji će sjajne pevače sve vreme gledati izbliza. Inače, poznati modni kreator Đorđo Armani kreirao je odela koja članovi „Il Diva” nose na ovoj turneji, a koreografiju za njihove nastupe radi Vilijam Bejker, koreograf koji je sarađivao i sa Kajli Minog i Džamirokvajem. Interesovanje za prvo gostovanje ovog kvarteta kod nas je veliko, te je trenutno u prodaji ostalo nešto manje od 300 ulaznica po ceni od 9.300 dinara, koje se mogu kupiti isključivo na blagajni „Arene”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.