Izvor: Njuz.net, 20.Mar.2020, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idiot oduševljen što može da šeta praznim gradom u 21h

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 20. mart 2020, (Njuz) – Todor Guberinić (24), idiot sa Zvezdare, oduševio se večeras kada je tokom šetnje gradom, negde oko 21 čas, shvatio koliko je on prazan.
Kako saznaje Njuz, ovaj kreten je trebalo da ide nešto pre 20 časova na sedeljku kod svog pijatelja iz osnovne škole, na koju je čuo da će doći još dvadesetak budala, ali se neplanirano nešto duže zadržao kod kuće, pa je krenuo u 21 čas.
– Ovo je predivno, bukvalno imam ceo grad samo za sebe >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << – navodi ovaj imbecil – Nema nikakve gužve, nema ni kola, pa mogu da šetam i na sred ulice, ma potpuna milina – dodao je ovaj moron.
On kaže da je mislio da će mu vrhunac današnjeg dana biti odlazak na basket, nakon čega je sa desetak drugara otišao o obližnji kafić na pivo, ali da je ipak ova večerašnja šetnja bila još bolja.
– Ne mogu da verujem da više ljudi ne bleji u gradu kada je ovako prazan! Moraću sutra uveče da pozovem svoje društvo i da sa njima malo problejim napolju, da i oni vide koliko je dobar osećaj. Naravno, moram da pazim da ne pozovem previše likova, jer ako nas bude jako mnogo, onda to neće biti to – zaključuje ovaj degenerik.
Marko Dražić

The post Idiot oduševljen što može da šeta praznim gradom u 21h appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.