IZNENAĐENJE: Nova domaća serija na netu!

Izvor: Mondo, 03.Okt.2018, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE: Nova domaća serija na netu!

RTS ekskluzivno poklanja prvu epizodu serije "Jutro će promeniti sve" na sajtu YouTube. Pogledajte je u 21 čas!

Nova serija "Jutro će promeniti sve" biće najpre prikazana na YouTube kanalu, a zatim na Prvom programu!

Serija prati život četvoro najboljih prijatelja na pragu tridesetih godina u Beogradu. Priča o ljudima koji su završili sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << školovanjem, nisu oformili porodice, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i svojim mestom u društvu.

Dramska serija "Jutro će promeniti sve" u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji This and That-a, kroz svaku epizodu prati jedan dan u životu četvoro urbanih tridesetogodišnjaka u Beogradu, u periodu od godinu dana. Glavne uloge tumače Andrija Kuzmanović, Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Isidora Simijonović i drugi, a seriju potpisuju Goran Stanković i Vladimir Tagić.

VIDEO: Upoznajte likove iz serije!

Od 8. oktobra, serija će biti emitovana na Prvom programu RTS-a, i to ponedeljkom, utorkom, sredom i četvrtkom od 22 časa. Ima ukupno 40 epizoda snimanih tokom 122 dana, sa čak 218 glumaca… Serija prati duh današnjeg Beograda, kako kroz bendove i muziku koja je obeležila čitavu jednu generaciju, tako i kroz 251 lokaciju na kojima su snimane priče.

Premijera je u 21 čas na YouTube mreži, pogledajte!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

KRV, SEKS, PREVARE I TEŠKE LAŽI Danas o ovim scenama iz nove serije RTS-a svi pričaju, a biće vam JASNO I ZBOG ČEGA

Izvor: Blic, 04.Okt.2018, 13:01

"Jutro će promeniti sve" prva je dramska serija u Srbiji koja je imala svoju premijeru na Jutjubu i to juče u 21 čas. I napravila je pravi bum, pre svega jer su likovi i gluma toliko uverljivo prikazali svakodnevnicu mladih ljudi u našoj zemlji i otvorila mnoga pitanja koja se tiču karijere, preseljenja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.