IZNENAĐENJE: Njih dve su se smuvale?!

Izvor: Mondo, 21.Feb.2018, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZNENAĐENJE: Njih dve su se smuvale?!

Najtraženiji supermodel i kćerka najpoznatijeg pevača na svetu su par, prenose britanski tabloidi.

Manekenka Kara Delevinj i kćerka Majkla Džeksona, Paris Džekson, navodno su par, prenosi "Metro".

Kara i Paris zbližile su se na prošlogodišnjoj dodeli MTV nagrada, i otada su nerazdvojne, a sada su među njima buknule emocije, prenosi taj portal.

Kara Delevinj: Nudili su mi trojku umesto audicije

Devojke su viđene zajedno tokom više >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << izlazaka u Londonu, a paparaci su snimili kako se grle i drže za ruke. Delile su i sobu u jednom "trendi" hotelu u Londonu.

Sin Majkla Džeksona doživeo saobraćajku

Džeksonova je izbegavala da se pojavljuje u javnosti od pokušaja samoubistva, i tek nedavno je ponovo postala deo džet-seta. Delevinjova, jedna od trenutno najtraženijih manekenki, nedavno je raskinula dugu vezu sa Eni Klark.

Thank you so much @tagheuer @lionwhisperersa for the most incredible experience with my favourite animals in the world. I cannot wait for you guys to see the pictures we got @davidyarrow @tagheuer ❤️❤️ #LOVEyourself

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Dec 10, 2017 at 11:51am PST

feed yer headdd and yer feets

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on Jan 10, 2018 at 2:22pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.